Ak Vás zaujal niektorý z článkov a chcete podporiť našu prácu, najjednoduchší spôsob ako tak urobiť je kliknúť na “páči sa mi to“, alebo náš článok “tweetowať.  Vaša odozva nás vedie k tomu aby sme pokračovali v publikovaní a preto Ďakujeme za každú jednu návštevu, odporúčenie, zdielanie, like alebo tweet… :-) Team portálu www.FinancnyTrh.com

Spoločnosť Google je blízko k podpisu nájomnej zmluvy v manhattanskej štvrti SoHo, zhruba jeden blok od obchodu spoločnosti Apple.

Vyhľadávací gigant uprel svoju pozornosť na 131 Greene Street, kde je priestor o veľkosti zhruba 4100 štvorcových stôp, Crain New York to oznámila(cez 9to5Google. Medzi ďalších nájomcov patria značky ako Hugo Boss, Ralph Lauren, Tiffany & Co a Louis Vuitton.

To by bolo vôbec prvou maloobchodnou predajňou spoločnosti Google. Až do teraz sa firma Google spoliehala na malé časti vo vnútri predajcov ako Best Buy, kde propagovali svoje produkty – Nexus a Chromebook.

V minulom roku firma Google otvorila veľa dočasných pop-up obchodov (iba na určité obdobie, napr. 6 mesiacov) po celej krajine, kde ľudia mohli dostať praktické skúsenosti s produktmi spoločnosti Google.

( Súvisiace: Google dával tieto otázky na prijímacích pohovoroch )

Spoločnosť taktiež vybudovala veľké člny o ktorých sa vedie veľa špekulácií a nevie na čo budú nakoniec využité. I keď sa špekulovalo, že to budú predajné miesta Google Glassass.

Pozrite sa na niektoré obrázky okolia možného obchodu. 

To je Greene Street

Ďalší pohľad na Greene Street

Zdroj: DigitalTrends

Facebook komentár